E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Over Puck Over Puck Over Puck Over Puck

Over Appartementenhotel Puck

Wat halverwege de twintigste eeuw een deur verder begon als Restaurant Puck is inmiddels uitgegroeid tot het Appartementenhotel Puck van nu. Wij, Nanny & Jacques Vrolijk, verzorgen al sinds 2002 dagelijks- en met enorm veel plezier- de gasten die wij bij Appartementenhotel Puck mogen verwelkomen. Wij voorzien al jaren zakelijk en recreërend Nederland (en natuurlijk onze gasten uit het buitenland) van tijdelijke woonruimte; zowel voor korte als langere perioden. De twaalf volledig ingerichte units van Puck voldoen aan alle standaarden die u vandaag de dag van een modern appartementencomplex mag verwachten: in alle rust, met de privacy die u wenst en de service van een echt hotel, kunt u gedurende uw hele verblijf genieten van een toplocatie in het prachtige Groene Hart. Zolang als ú wenst. Wij hopen ook u spoedig persoonlijk te mogen begroeten bij Appartementenhotel Puck!

Jacques & Nanny Vrolijk

 

Appartementenhotel
Appartementenhotel Puck is uitermate geschikt als tijdelijke woning, zowel voor gedetacheerden en expats als recreanten. Want naast haar uitermate geschikte ligging in de Randstad, op beperkte afstand van zowel Schiphol als Leiden, Amsterdam, Haarlem en Den Haag, is Puck eveneens nabij het strand van Noordwijk, de Keukenhof en vindt u op steenworp afstand diverse plassen en meren. Zo biedt uw verblijf niet alleen de voordelen van de Randstedelijke ligging, maar is ook uw vrijetijdsbesteding alles behalve beperkt. De naam Appartementenhotel dankt Puck aan haar unieke tweeslag: zo zijn de appartementen volledig gemeubileerd en gestoffeerd, zijn zij smaakvol ingericht en ontbreekt het onze gasten aan niets. Daarnaast kunt u bij Appartementenhotel Puck rekenen op een uitstekende service; een echte hotelservice. Maar met de privacy van een echt appartement. Op deze pagina vergelijken wij het verblijf in een service appartement, zoals bij Appartementenhotel Puck, met het verblijf in een regulier hotel. Of het nu gaat om lang zakelijk verblijf of om een korte vakantie, hieronder leest u waarmee u bij uw keuze rekening moet houden.

Vanaf prijzen gemeubileerd huren
Prijzen voor het gemeubileerd huren van onze appartementen zijn vanaf € 1200,00 per maand inclusief gas, water, licht, breedband internet (WiFi & Wired) en schoonmaak op basis van beschikbaarheid. Onze prijzen zijn exclusief 6% toeristenbelasting.

Algemene voorwaarden
De appartementen van appartementenhotel Puck worden verhuurd voor korte of lange periodes overeenkomstig de Uniforme Voorwaarden van de Koninklijke Horeca Nederland tenzij onze Algemene Voorwaarden hiervan afwijken.