E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595

Tijdelijke appartementen op een unieke locatie in de Randstad

Het Groene Hart
Appartementenhotel Puck bevindt zich in het hart van de ring steden die tezamen de Randstad vormen: Het Groene Hart. Dit gebied dankt haar naam aan haar groene karakter; uitgestrekte graslanden worden afgewisseld met wateren en gaarden. Dit stuk natuurlandschap op het snijvlak van Noord- en Zuid- Holland, doet denken aan het Nederland van weleer- ruimte en weidsheid voeren hier nog de boventoon. Eindeloos genieten, ontspannen en uitwaaien; met de fiets, auto, boot of gewoonweg te voet. 

Randstad
Het dorp Buitenkaag mag dan in een groene omgeving liggen, het vormt wel degelijk die bereikbare schakel tussen de diverse steden van de Randstad. Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Schiphol: al deze steden zijn per auto, middels de nabij gelegen A4 en A44, binnen een half uur te bereiken. Dit maakt deze tijdelijke woningen nabij de Randstad tot een aantrekkelijk alternatief voor expats en andere gedetacheerde werknemers die gedurende een beperkte periode woonruimte zoeken. En dan natuurlijk zonder zorgen; volledig gemeubileerd en full service.

Schiphol
Een zakelijk onderkomen is natuurlijk pas echt geschikt wanneer Schiphol binnen handbereik ligt. En vanzelfsprekend zonder de hinder van luchtverkeer. Onze appartementen sluiten hier perfect bij aan: op een kwartier rijden van Schiphol. Geen hinder en toch eenvoudig te bereiken. Het treinstation van Sassenheim bevindt zich op 5 minuten afstand: vanaf hier duurt de treinreis naar Schiphol slechts 17 minuten!

Omgeving & Natuur
U kunt in de Randstad geen mooiere plek treffen dan het rustieke Buitenkaag. En de naam zegt het al; hier bent u écht buiten. De Kaag is een heerlijke omgeving om weer tot rust te komen, landelijk gelegen, groen, weids en waterrijk. Met de Kagerplassen nabij is het de perfecte omgeving om niet alleen uit te waaien, maar ook te wandelen of het water op te zoeken. Appartementenhotel Puck beschikt zelfs over een eigen aanlegsteiger en is met recht een unieke locatie aan de schitterende Ringvaart van de Haarlemmermeer te noemen.

Activiteiten
De schitterend gelegen appartementen van Appartementenhotel Puck zijn uitermate geschikt als uitgangspunt voor diverse activiteiten in de omgeving. Met enkele grote steden op 30 autominuten afstand en vele trekpleisters in de omgeving bent u alles behalve gebonden aan uw appartement. Lees meer over de activiteiten in de omgeving van Buitenkaag..

Afstandentabel
Naar KMReistijd
Lisse:5 KM8 m
Sassenheim:7 KM9 m
Nieuw Vennep:8 KM11 m
Noordwijk aan Zee:15 KM18 m
Leiden:16 KM20 m
Hoofddorp:16 KM20 m
Schiphol:19 KM15 m
Katwijk aan Zee:20 KM20 m
Haarlem:21 KM29 m
Zandvoort aan Zee:23 KM32 m
Bloemendaal aan Zee:26 KM33 m
Amstelveen:30 KM25 m
Amsterdam:33 KM32 m