E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595

Wat is de minimale boekingsperiode? Lees meer

Voor zowel zakelijke- als vakantieappartementen geldt er geen minimale verblijfsduur. Wij bieden onze appartementen aan op basis van beschikbaarheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Wat zeggen andere gasten over Appartementenhotel Puck? Lees meer

Lees hier onze testimonials.

Moet ik mij, net als in andere appartementen, dagelijks bezig houden met wassen, koken en schoonmaken? Lees meer

Het appartement wordt eens per week schoongemaakt inclusief nieuw bedlinnen. U ontvangt twee keer per week schone handdoeken.

Ik ben erg gehecht aan rust en privacy, ben ik hiervoor bij Appartementenhotel Puck aan het juiste adres? Lees meer

Wij bieden u de discrete privacy die u van een goed appartement mag verwachten. Maar wel met de service die u verwacht bij een goed hotel. Als u kiest voor Appartementenhotel Puck dan kiest u voor beiden; de privacy van een appartement met een hotel- service. Want ook een langdurig verblijf moet aangenaam zijn.

Zijn de appartementen voorzien van een wasmachine en droger? Lees meer

Een wasmachine en droger behoren tot de standaarduitrusting van de appartementen. Wilt u liever dat Puck dit voor u uit handen neemt dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij ons kiezen voor full service verhuur; hierbij maakt u gebruik van onze wasserij- service en kunnen wij tevens uw maaltijden verzorgen.

Kan ik bij Puck terecht voor een zorgeloze vakantie vol rust en buitenactiviteiten? Lees meer

De schitterend gelegen appartementen van Appartementenhotel Puck zijn uitermate geschikt als uitgangspunt voor diverse activiteiten in de omgeving. Met enkele grote steden op 30 autominuten afstand en vele trekpleisters in de omgeving bent u alles behalve gebonden aan uw appartement.

Op slechts 5 kilometer afstand bevindt zich de landelijk bekende Keukenhof. Deze prachtige, enorme bloementuin is meerdere maanden per jaar te bezichtigen en zeker de moeite waard. Het plaatsje Lisse biedt naast deze prachtige, natuurlijke trekpleister ook gezellige winkelcentra en is een prima plek voor uw persoonlijke boodschappen en aankopen. Ook zijn er op beperkte afstand diverse musea te vinden, zoals in Amsterdam en Leiden. Deze steden bieden naast een historisch centrum en cultureel erfgoed natuurlijk ook diverse winkel- en uitgaansmogelijkheden.

Naast deze culturele activiteiten zijn er diverse sportactiviteiten in de omgeving. Zo kunt u prachtig wandelen in de omgeving en zijn de duinen en het strand van Noordwijk aan Zee, met al haar strandtenten en zilte zeelucht, op nog geen twintig minuten afstand. Ook kunt u in de waterrijke omgeving roeien of zeilen op de Kagerplassen, of met een pleziervaartuig deze plassen en de Ringvaart bevaren. En natuurlijk kunt u in de omgeving van de Kaag uitstekend fietstochten maken, tennissen, paardrijden en golfen. Wij van Appartementenhotel Puck kunnen u bij het regelen of reserveren uitstekend van dienst zijn.

Wat wordt er verstaan onder ‘volledig gemeubileerd en gestoffeerd’? Lees meer

Al onze appartementen zijn volledig ingericht en alle voorzieningen zijn aanwezig. De keuken is voorzien van alle nodige faciliteiten. Het meebrengen van uw persoonlijke spullen is voldoende.

Ik ben meer dan doorsnee hotels gewend, is Puck voor mij een optie? Lees meer

Bij Appartementenhotel Puck bent u aan het juiste adres. Wanneer u een verblijf van langer dan enkele dagen overweegt, is een service appartement in plaats van een luxe hotel serieus te overwegen. Een langdurig verblijf kan in een luxe hotel snel enorm prijzig worden, zoals bijvoorbeeld bij een zakelijke uitzending. Hoe langer uw verblijf, hoe gunstiger de prijs van een appartement vaak uitvalt ten opzichte van een hotel. En veel van de huidige, moderne service appartementen doen qua faciliteiten zeker niet onder voor een luxe hotelkamer. Maar u krijgt vaak wel een aparte woonkamer die u in een hotel toch echt moet missen.

Op welke afstand liggen de appartementen van Schiphol? Lees meer

Een zakelijk onderkomen is natuurlijk pas echt geschikt wanneer Schiphol binnen handbereik ligt. En vanzelfsprekend zonder de hinder van luchtverkeer. Onze appartementen sluiten hier perfect bij aan: op een kwartier rijden van Schiphol. Geen hinder en toch eenvoudig te bereiken. Het treinstation van Sassenheim bevindt zich op 5 minuten afstand: vanaf hier duurt de treinreis naar Schiphol slechts 17 minuten!

Hoe is de bereikbaarheid van Appartementenhotel Puck? Lees meer

Appartementenhotel Puck is uitermate geschikt wanneer u, voor uzelf of voor tijdelijke werknemers, op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte in de Randstad. Dankzij de goede bereikbaarheid en haar centrale ligging ten opzichte van steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam en natuurlijk Schiphol, waant u zich zeer flexibel.

Welke televisiekanalen zijn er te ontvangen? Lees meer

De appartementen zijn voorzien van een DVD- speler en zowel de woon- als slaapkamer beschikken over een satelliet televisie met honderden vrij te ontvangen kanalen.

Welke faciliteiten zijn er in de ontspanningsruimte? Lees meer

U kunt gedurende uw verblijf gebruik maken van onze aparte ontspanningsruimte- en trainingsruimten: hier treft u naast een hometrainer ook een infraroodsauna, stoombad en zonnebank aan.

Is er WiFi aanwezig in de appartementen? Lees meer

Voor ons is het vanzelfsprekend dat u in elk appartement kunt beschikken over een perfecte internetverbinding: ons centraal netwerk voldoet aan de eisen van nu. In elke kamer kunt u zonder problemen,  onbeperkt gebruik maken van ons snelle internet. Zowel draadloos [WiFi] als wired.

Is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig? Lees meer

Om uw auto veilig en gratis te kunnen achterlaten beschikken wij over ruim voldoende eigen parkeergelegenheid.

Zijn de appartementen goed beveiligd? Lees meer

Alle appartementen zijn voorzien van een intercomsysteem met camera. Vanuit uw appartement kunt u de centrale gesloten toegangsdeur openen.

Welke apparatuur en voorzieningen kan ik verwachten in de keukens van de appartementen? Lees meer

De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat, combi- oven en kluisje.

Wat wordt er verstaan onder een appartementenhotel? Lees meer

De naam Appartementenhotel dankt Puck aan haar unieke tweeslag: zo zijn de appartementen volledig gemeubileerd en gestoffeerd, zijn zij smaakvol ingericht en ontbreekt het onze gasten aan niets. Daarnaast kunt u bij Appartementenhotel Puck rekenen op een uitstekende service; een echte hotelservice. Maar met de privacy van een echt appartement

Is Appartementenhotel Puck geschikt voor expats? Lees meer

Het dorp Buitenkaag mag dan in een groene omgeving liggen, het vormt wel degelijk die bereikbare schakel tussen de diverse steden van de Randstad. Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Schiphol: al deze steden zijn ze per auto, middels de nabij gelegen A4 en A44, binnen een half uur te bereiken. Dit maakt deze tijdelijke woningen nabij de Randstad tot een aantrekkelijk alternatief voor expats en andere gedetacheerde werknemers die gedurende een beperkte periode woonruimte zoeken. En dan natuurlijk zonder zorgen; volledig gemeubileerd en full service.

Wat voor typeklanten maken gebruik van de gemeubileerde appartementen? Lees meer

Appartementenhotel Puck is uitermate geschikt als tijdelijke woning, zowel voor gedetacheerden en expats als recreanten. Zoals bijvoorbeeld piloten, technische ingenieurs, seizoenwerkers, stewardessen etc.

Is het mogelijk om voor onbepaalde tijd te huren? Lees meer

Het is bij ons mogelijk om voor onbepaald tijd te huren. Neem contact met ons op en wij doen u graag een goed voorstel.

Is het mogelijk met meerdere personen in een appartement te verblijven? Lees meer

Onze 12 appartementen zijn geschikt voor een verblijf van meerdere personen. Afhankelijk van het type appartement kan met maximaal 4 personen verbleven worden.

Is het mogelijk meerdere personen in verschillende appartementen onder te brengen? Lees meer

Dit is uitstekend mogelijk. Wij beschikken over 12 volledig ingerichte appartementen die variëren in oppervlakte en uitrustingsniveau. Geef uw wensen door en wij zullen met u meedenken. Stel ons op de hoogte van uw wensen en wij helpen u bij het vinden van een passende oplossing!

Welke kosten zijn allemaal opgenomen in het huurtarief? Lees meer

Prijzen voor het gemeubileerd huren van onze appartementen zijn vanaf € 1200,00 per maand inclusief gas, water, licht, breedband internet (Wi-Fi & Wired) en schoonmaak op basis van beschikbaarheid. Deze prijzen zijn exclusief 6% toeristenbelasting.

Wat zijn de betaalmogelijkheden? Lees meer

Afhankelijk van de situatie kunt u bij ons per bank vooraf, op rekening of eventueel contant betalen.

Hoe kan ik één of meerdere appartementen reserveren? Lees meer

Neem contact met ons op, of laat uw gegevens achter, en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact met u opnemen.