E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Verhuur aan bedrijven Verhuur aan bedrijven

Appartement-verhuur aan bedrijven

Op tijdelijke basis een appartement huren bij Appartementenhotel Puck staat voor luxe appartement- verhuur in de Randstad. Wij handelen op flexibele wijze. Onze appartementen zijn te huur voor korte of langere tijd en hebben een keur aan mogelijkheden. Onze gemeubileerde appartementen zijn ideaal voor bedrijfsmensen door hun centrale ligging in de Randstad en de nabijheid van Schiphol.

Tijdelijke woonruimte zoals u het graag ziet

In geval van tijdelijk werk door buitenlandse medewerkers is voor hen, via uw bedrijf, een woning nodig. Appartement- verhuur door Appartementenhotel Puck laat deze medewerkers op een van de mooiste plekjes van Nederland wonen! De tijdelijke woonruimte van hotelappartementen Puck is gelegen op een landelijke en rustige locatie aan de Ringvaart van Haarlemmermeer. De ideale plek om te onthaasten is het dorp Lisse, met onder andere:

♣    De wereldwijd bekende bloemenexpositie Keukenhof
♣    Het uitgebreide winkelcentrum
♣    Diverse uitgaansmogelijkheden

Lisse ligt slechts enkele minuten van Appartementenhotel Puck vandaan. Ook grote plaatsen als Haarlem, Leiden, Amsterdam en de luchthaven Schiphol zijn zeer goed en snel te bereiken. Appartement- verhuur door Appartementenhotel Puck is de optie om gebruik van te maken.