E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Appartement Huren Appartement Huren

Appartement huren in appartementenhotel Puck

Appartementen huurt u bij Appartementenhotel Puck. Dit betekent een gemeubileerd appartement in de Randstad dat u op flexibele basis huurt. Deze ideale woning voor uw bedrijf boekt u voor korte of langere periode bij Appartementenhotel Puck. Een appartement in de Randstad huren wil zeggen dat u een centraal gelegen woning huurt die zich perfect leent voor interim professionals. Bij Puck huurt u op betrouwbare basis.

Het juiste appartement tijdelijk gebruiken

Bij de expats, gedetacheerde of buitenlandse medewerkers die kortstondig voor u werken, wilt u natuurlijk een goede indruk achterlaten. De tijdelijke woonruimte die u hen aanbiedt speelt hierbij een grote rol. Appartementenhotel Puck biedt middenin Randstad enkele zeer luxe en complete, en tijdelijk te huren, appartementen aan. In deze hotelappartementen worden de gasten onder andere voorzien in de verzorging van:

♣    Bedlinnen en badlinnen
♣    Schoonmaken

Tijdelijke woonruimte huren bij Puck is gebruikmaken van het totaalpakket. De tijdelijke appartementen in het appartementenhotel zijn voorzien van een keuken, maar er is natuurlijk ook de mogelijkheid om te dineren in het aangrenzende Restaurant Puck.