E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Header 2 Tijdelijk een appartement huren Tijdelijk een appartement huren met de service van een goed hotel

Tijdelijk een appartement huren met de service van een goed hotel

Appartementenhotel Puck heeft service hoog in het vaandel staan. Wij proberen op alle mogelijke manieren uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben wij een aantal exclusieve services voor onze gasten die in een goed hotel niet zouden misstaan. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook tal van faciliteiten die, ook bij het eventueel langdurig huren van een appartement als tijdelijke woonruimte, comfort verhogend werken en de keuze voor een van onze appartementen extra aantrekkelijk maken. Hierdoor zien wij onszelf niet als louter appartementenverhuur, maar kunnen wij ons ook meten met diverse hotels in de omgeving. Daarom: Appartementenhotel Puck. Voor u.

Appartementen- hotel services
De toenaam van Puck is Appartementenhotel, en die benaming komt vanzelfsprekend niet uit de lucht vallen. Wij brengen met onze volledig gemeubileerde appartementen het beste van twee werelden samen: wij bieden u de discrete privacy die u van een goed appartement mag verwachten. Maar wel met de service die u verwacht bij een goed hotel. Als u kiest voor Appartementenhotel Puck dan kiest u voor beiden; de privacy van een appartement met een hotel- service. Want ook een langdurig verblijf moet aangenaam zijn. Voorop gesteld: of u nu kiest voor een kort of lang verblijf bij Puck, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Al onze appartementen zijn smaakvol gemeubileerd en gestoffeerd en voorzien van alle denkbare luxe: van een volledig uitgeruste keuken tot een smaakvolle badkamer waarin bad en douche gescheiden zijn. Voor uw gemak.

Exclusieve services
Appartementenhotel Puck biedt haar gasten, naast haar riante standaard service en faciliteiten, een aantal exclusieve services. Services die u niet zo snel bij een andere appartementenverhuurder aan zult treffen en die uw verblijf bij Puck meer dan aangenaam maken. Wij staan hierom bekend, onze gasten waarderen dit zeer en wij hopen dan ook uw verblijf hiermee een extra dimensie te geven. Lees meer over onze exclusieve services.

Faciliteiten
Naast de uitgebreide services die wij van Puck standaard hanteren, richten wij onze appartementen zo in dat het u natuurlijk ook qua faciliteiten aan niets ontbreekt. Lees meer over onze faciliteiten.