E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Faciliteiten Tijdelijk een appartement huren Tijdelijk een appartement huren

Tijdelijk een appartement huren met alle denkbare faciliteiten en comfort

Naast de uitgebreide services die wij van Puck standaard hanteren, richten wij onze appartementen zo in dat het u natuurlijk ook qua faciliteiten aan niets ontbreekt. Naast dat wij in alle appartementen 100% groene stroom gebruiken is het voor ons ook vanzelfsprekend dat u in elk appartement kunt beschikken over een perfecte internetverbinding: wij hebben een centraal netwerk wat voldoet aan de eisen van nu. In elke kamer kunt u zonder problemen, in alle rust en privacy, onbeperkt gebruik maken van ons snelle internet. Zowel draadloos [WiFi] als wired.

Onze appartementen zijn eveneens voorzien van satelliet televisie met honderden vrij te ontvangen kanalen, zowel in de woon- als slaapkamers. Daarnaast heeft u een volledig uitgeruste keuken tot uw beschikking en bieden wij tevens appartementen aan met meerdere badkamers, of zoals u wenst, meerdere slaapkamers. Zo kunnen wij uw accommodatie naadloos laten aansluiten bij úw wensen.

Ook buiten uw appartement treft u een scala aan faciliteiten die uw verblijf veraangenamen. Zo kunt u, wederom in alle rust en privacy, onbeperkt gebruik maken van onze infraroodsauna, stoombad, zonnebank en hometrainer. Het naastgelegen Restaurant Puck laat u in alle rust genieten van een smakelijke maaltijd en laat zich bij goed lenen voor een zakelijk diner.

Appartementenhotel Puck is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Over een auto beschikken is het meest praktisch; Buitenkaag is immers geen Amsterdam. Om uw auto veilig te kunnen achterlaten beschikken wij over ruim voldoende eigen parkeergelegenheid. Tot slot heeft Puck, met haar locatie aan de Ringvaart, de beschikking over een aanlegsteiger. De diverse plassen en meren in de omgeving lenen zich uitstekend voor pleziervaart en schitterende boottochten.