E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Exclusieve Service Exclusieve Service

Onze exclusieve services

Appartementenhotel Puck biedt haar gasten, naast haar riante standaard service en faciliteiten, een aantal exclusieve services. Services die u niet zo snel bij een andere appartementenverhuurder aan zult treffen en die uw verblijf bij Puck meer dan aangenaam maken. Wij staan hierom bekend, onze gasten waarderen dit zeer en wij hopen dan ook uw verblijf hiermee een extra dimensie te geven.

Standaard maken wij eens per week uw appartement helemaal schoon. Hierbij wordt ook het bedlinnen verschoond en kunt u tweemaal per week rekenen op een nieuwe set handdoeken. Hierdoor hoeft u enkel zorg te dragen voor uw eigen was; een wasmachine en droger behoren tot de standaarduitrusting van de appartementen. Wilt u liever dat Puck dit voor u uit handen neemt dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij ons kiezen voor full service verhuur; hierbij maakt u gebruik van onze wasserij- service en verzorgen wij tevens uw maaltijden.

Wanneer u prefereert in alle privacy te willen verblijven dan biedt Puck u nog een aantal extra services. Het is bij ons mogelijk te kiezen voor private dining: volledige restaurantwaardige gerechten van uw keuze worden compleet verzorgd bij u in het appartement. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons ‘culinair pakket de luxe’: wij van Appartementenhotel Puck zorgen er dan voor dat u bij aankomst een volledig gevulde koelkast aantreft. En dat is wel zo lekker ‘thuis’ komen!

Tot slot is natuurlijk ook uw vrije tijdsbesteding ten tijde van uw verblijf niet geheel onbelangrijk. Buitenkaag en haar omgeving bieden tal van activiteiten en kunt u in alle rust genieten van de inspirerende en ontspannende omgeving. Om u tegemoet te komen in het organiseren van activiteiten als zeilen, kanoën, tennissen of golfen biedt Puck u haar regelservice: met ons netwerk  in de omgeving nemen wij het reserveren van dergelijke activiteiten op uw verzoek uit handen.