E-mail: info@appartementenhotelpuck.nl
Tel:  +31 (0) 252- 221 878
Fax: +31 (0) 252- 228 595
Activiteiten Activiteiten Activiteiten Activiteiten Activiteiten

Activiteiten in de prachtige omgeving van Buitenkaag

De schitterend gelegen appartementen van Appartementenhotel Puck zijn uitermate geschikt als uitgangspunt voor diverse activiteiten in de omgeving. Met enkele grote steden op 30 autominuten afstand en vele trekpleisters in de omgeving bent u alles behalve gebonden aan uw appartement.

Op slechts 5 kilometer afstand bevindt zich de landelijk bekende Keukenhof. Deze prachtige, enorme bloementuin is meerdere maanden per jaar te bezichtigen en zeker de moeite waard. Het plaatsje Lisse biedt naast deze prachtige, natuurlijke trekpleister ook gezellige winkelcentra en is een prima plek voor uw persoonlijke boodschappen en aankopen. Ook zijn er op beperkte afstand diverse musea te vinden, zoals in Amsterdam en Leiden. Deze steden bieden naast een historisch centrum en cultureel erfgoed natuurlijk ook diverse winkel- en uitgaansmogelijkheden.

Naast deze culturele activiteiten zijn er diverse sportactiviteiten in de omgeving. Zo kunt u prachtig wandelen in de omgeving en zijn de duinen en het strand van Noordwijk aan Zee, met al haar strandtenten en zilte zeelucht, op nog geen twintig minuten afstand. Ook kunt u in de waterrijke omgeving roeien of zeilen op de Kagerplassen, of met een pleziervaartuig deze plassen en de Ringvaart bevaren. En natuurlijk kunt u in de omgeving van de Kaag uitstekend fietstochten maken, tennissen, paardrijden en golfen. Wij van Appartementenhotel Puck kunnen u bij het regelen of reserveren uitstekend van dienst zijn. Lees hierover meer bij onze services.

In de omgeving van Puck kunt u ook heerlijk uit eten gaan. Direct verbonden aan ons appartementengebouw bevindt zich het gelijknamige Restaurant Puck. Hier kunt u uitstekend dineren; het restaurant beschikt over een prachtig terras waarvandaan u uitkijkt over het water en het uitgestrekte, landelijke Buitenkaag.